Kerstconcert 2018 Voices & Brass

Zondag 16 december: kerstconcert m.m.v. leden van het Arnhems Oratoriumkoor.

Het kerstconcert dat Brassband Gelderland vorig jaar gaf met Cappella Bronckhorst was zo’n succes dat de band ook dit jaar weer een concert met koor organiseert. Dit keer doet een flink aantal leden van het Arnhems Oratoriumkoor mee. Het belooft nu al een prachtige avond te worden!
“We waren al aan het studeren voor het Weihnachts Oratorium van Bach,” vertelt Eva Hupkes van het Arnhems Oratoriumkoor. “En de prachtige koralen uit dit oratorium lenen zich er prima voor om tijdens dit kerstconcert te zingen.”
Brassband Gelderland is heel blij met deze samenwerking.
“Het kerstconcert dat we vorig jaar met koor hebben gegeven, viel erg in de smaak bij het publiek. We kregen na afloop veel lovende reacties. We zien er dan ook echt naar uit om er dit jaar weer een prachtige avond van te maken!”

Het Arnhems Oratoriumkoor zal tijdens het kerstconcert enkele koralen uit het Weihnachts Oratorium van J.S. Bach ten gehore brengen. Brassband Gelderland speelt speciaal voor brassband geschreven bewerkingen van bekende en minder bekende kerstmelodieën. Ook is er ruimte voor samenzang.

U kunt dit bijzondere kerstconcert bijwonen op zondag 16 december om 19.30 uur in de Opstandingskerk, Rosendaalseweg 505 in Arnhem. De entree bedraagt € 5,- inclusief een kopje koffie of thee in de pauze. Kaarten zijn te koop aan de kerk.

U bent van harte welkom!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.