Jubileumconcert 13 november

Brassband Gelderland: al 50 jaar springlevend!
Dit jaar viert Brassband Gelderland haar 50 jarig jubileum! En dat vieren we met een prachtig jubileumconcert op zondagmiddag 13 november om 14.30 uur in de Opstandingskerk, Rosendaalseweg 505 in Arnhem. Uiteraard bent u ook van harte uitgenodigd! Voor dit jubileumconcert hebben wij enkele bijzondere gasten uitgenodigd. Zo geven de Nostalgieband uit Amsterdam en de virtuoze bastrombonist Jos Jansen acte de présence. Allebei absoluut de moeite waard om naar te komen luisteren! De entree voor dit concert bedraagt slecht 5 euro. U komt toch ook?
Bestel uw k
aarten vandaag nog via info@brassbandgelderland.nl

Nostalgieband – Amsterdam
Zoals de naam al aangeeft, speelt de Nostalgieband voornamelijk brass-muziek uit de jaren 1950 tot 1985, de periode dat de brassband in Nederland aan een ware opmars begon. De keuze voor deze vroege brassbandmuziek maakt de Nostalgieband uniek in Nederland. De 30 leden van de band hebben stuk voor stuk hun sporen in de brassbandwereld verdiend. De Nostalgieband staat onder leiding van Piet Visser.

Jos Jansen – bastrombone
Trombonist Jos Jansen is van alle markten thuis, maar het liefst speelt hij muziek waarin hij niet alleen zijn virtuoze spel kan laten horen maar waarin ook zijn prachtige klank te bewonderen valt. En daarvan kunt u getuige zijn: begeleid door Brassband Gelderland speelt Jos onder andere het prachtige Worldconcerto van Jos Verhelst.


Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.